Sfoglia per AUTORE
MARZULLO A
Collezione ASL Torino 3

  

Items : 3

Gluten-free meals in public catering. in Annali di igiene : medicina preventiva e di comunita / Ann Ig. 2021 Jan-Feb;33(1):3-9. doi: 10.7416/ai.2021.2403.

2021
AOU Città della Salute di Torino
ASL Torino 3

Bioletti L; Ferrero BM; Magistroni P; Teriaca MJ; Ropolo S; Emma L; Leggio K; Fransos L; Marzullo A; Strumia C; Vietti F; Paltrinieri G;

Experimental study on the effectiveness of motivational counseling (CM) in the nutritional field in Mediterranean Journal of Nutrition and Metabolism

2016
ASL Alessandria
ASL Torino 3

Gulino M; Maggi C; Della Torre A; Minutolo M; De Luca I; Beviglia G; Santolli S; Dupont MF; Sciancalepore M; Depau S; Marzullo AM; Richieda S; Milan F; Barozzi E; Grossi P; Falcone U; Migliardi A; Meneghini S; Costa A; Mortara M; Scaglia M;

Celiac disease and school food service in Piedmont Region: Evaluation of gluten-free meal in Annali di igiene : medicina preventiva e di comunita

2016
ASL Città di Torino
ASL Torino 3

Ropolo S; Strumia C; Leggio K; Fransos L; Marzullo A; Vietti F; Cesari L; Emma L; Bioletti L; Capuano MT;