Sfoglia per RIVISTA
EUROPEAN JOURNAL OF NUTRITION
Collezione ASL Torino 5
Items : 2
Dietary intake and major food sources of polyphenols in people with type 2 diabetes: The TOSCA.IT Study. in European journal of nutrition / Eur J Nutr. 2018 Mar;57(2):679-688. doi: 10.1007/s00394-016-1355-1. Epub 2016 Dec 21.
2018
ASL Torino 5
AO Cuneo
AOU Città della Salute di Torino
Grioni S; Riccardi G; Vedovato M; Zavaroni D; Turco AA; Timi A; Serra R; Scarponi M; Ricci L; Romeo F; Santini C; Radin R; Potenziani S; Pata P; Perriello G; Mazzotti A; Nappo R; Palena AP; Mannucci E; Gnasso A; Giorgino F; Fornengo P; Bianchini F; Fontana L; Bianchi C; Squatrito S; Antenucci D; Barrea A; Nicolucci A; et alii...
Influence of dietary fat and carbohydrates proportions on plasma lipids, glucose control and low-grade inflammation in patients with type 2 diabetes-The TOSCA.IT Study. in European journal of nutrition / Eur J Nutr. 2016 Jun;55(4):1645-51. doi: 10.1007/s00394-015-0983-1. Epub 2015 Aug 25.
2016
ASL Torino 5
Riccardi G; Zamboni C; Turco AA; Trevisan R; Tonutti L; Squatrito S; di Cola RS; Santarelli L; Romeo F; Romano G; Montani V; Perriello G; Mazzucchelli C; Leotta S; Lauro D; Lapolla A; Iovine C; Iannarelli R; Giordano C; Di Cianni G; Dolci MA; Del Prato S; Dall'Aglio E; Corsi L; Clemente G; Citro G; Cigolini M; Cignarelli M; Ciano O; et alii...