Sfoglia per RIVISTA
FOOD CHEMISTRY
Collezione AOU Città della Salute di Torino

  

Items : 4

2022
AOU Città della Salute di Torino

Nebbia S; Deglaire A; Ménard O; Henry G; Barberis E; Manfredi M; Bertino E; Coscia A; Dupont D; Giribaldi M; Cavallarin L;

2022
AOU Città della Salute di Torino

Giribaldi M; Nebbia S; Briard-Bion V; Jardin J; Peila C; Coscia A; Dupont D; Cavallarin L; Deglaire A;

Effect of hot air and infrared roasting on hazelnut allergenicity. in Food chemistry / Food Chem. 2021 Apr 16;342:128174. doi: 10.1016/j.foodchem.2020.128174. Epub 2020 Oct 1.

2021
AOU Città della Salute di Torino

Cavallarin L; Balestrini R; Giuffrida MG; Faccio A; Monti G; Smorgon D; Manfredi M; Marengo E; Cirrincione S; Antoniazzi S; Nebbia S; Lamberti C;

2020
AOU Città della Salute di Torino

Bozzetta E; Peletto S; Foschini S; Pillitteri C; Ingravalle F; Audino V; Beltramo C; Pezzolato M; Benedetto A;